Team medewerkers

Annette Hof:


Eigenaar van Zwemschool Annette!
Annette is in 2006 afgestudeerd aan het CIOS met aantekening zwemonderwijzer en zwemmen met doelgroepen. Ik ben begonnen als zwemonderwijzer in het buitenbad van Ruinen. Daar heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Mijn droom is toch altijd geweest om een eigen zwemschool te hebben.

Waarom heb ik voor dit vak gekozen: Het is fantastisch om kinderen te laten ondekken dat zwemmen super leuk is. Wat is er nou mooier dan het glunderende gezicht van kinderen als ze weer iets nieuws hebben geleerd. Wat mij vooral heel veel voldoening geeft is als bange kinderen weer iets overwonnen hebben. Ook kan ik er van genieten dat kinderen met een beperking hun diploma halen.

Ria Blaauw:

Mijn naam is Ria Blaauw- Hummel. Sinds 1984 werkzaam als zwemonderwijzeres. Na het behalen van mijn diploma zwemonderwijzer(es) heb ik in diverse zwembaden gewerkt. Hier geef ik vier middagen in de week met heel veel plezier zwemles aan de kinderen.

Denise Koerhuis:


Ik ben Denise Koerhuis en sinds 2013 klaar met mijn opleiding zwemonderwijzer. Bij zwemschool Annette werk ik momenteel 2 middagen met veel plezier. Het fijne is dat bij zwemschool Annette de groepjes klein zijn. Dit zorgt ervoor dat je goed de tijd hebt voor alle kinderen. Ook vindt ik het leuk om te zien dat de angst die sommige kinderen hebben, langzaam verdwijnt en veranderd in plezier.

NZP
zwemabc