top of page

Diplomazwemmen

Wij bieden het ENVOZ A-B-C survival diploma aan. 

 

Deze zwemdiploma’s zijn internationaal erkend door de Internationale Federatie van Swimming Teachers Associations (IFSTA). Naast de normale eisen van het ABC zijn er survivalelementen in opgenomen, omdat wij vinden dat kinderen optimaal voorbereid dienen te zijn in ons waterrijke land. Survival geeft hen die zekerheid.

Die survivalelementen zorgen er ook voor dat de lessen leuker worden voor de kinderen en dat de kinderen beter worden opgeleid om straks veilig te kunnen vrijzwemmen. 

Iedere 2 maanden organiseren we een afzwemmoment voor diploma A, B of C.

Momenteel hebben wij een wachtlijst van ongeveer 6 maanden, dit is afhankelijk van uw voorkeursdagen.

envoz-abc-zwemsurvival_edited.png

Internationaal Zwemsurvival diploma ABC

Bij deze diploma’s wordt er naast de zelfredzaamheid ook aandacht besteed aan hoe een kind zijn/haar vriendje/vriendinnetje het beste kan helpen in een noodsituatie om bij de kant te komen! Tijdens het afzwemmen zullen er verplichte- en niet verplichte onderdelen zitten, waarbij de kinderen zelf een keuze kunnen maken welke niet-verplichte oefeningen zij tijdens het afzwemmen willen gaan doen. De erkenning die deze diploma's hebben is van de Internationale Federatie van Swimming Teachers Association (IFSTA). Een organisatie waar in meer dan 20 landen zwemscholen zijn aangesloten.

 

De ABC survival serie bestaat uit:

  • A Diploma met zwemsurvival (Zelfredzaamheid)

  • B Diploma met zwemsurvival (Uitbreiden zelfredzaamheid, drijven met hulpmiddelen)

  • C Diploma met zwemsurvival (Vergroten uithoudingsvermogen, redden van vriendje/vriendinnetje)

bottom of page